زباله هایی از جنس طلا و نقره
۱۳۹۹/۴/۲۱
به گزارش واحد خبری پارسیس گلد، طبق جدیدترین "گزارش مونیتور زباله الکترونیکی جهانی ۲۰۲۰" سازمان ملل متحد، زباله الکترونیکی شامل هر وسیله ای که دو شاخه یا باطری دارد، در سال ۲۰۱۹ به رکورد ۵۳.۶ میلیون تن رسید که ۲۱ درصد نسبت به سال ۲۰۱۸ رشد داشت.
از میان وسایل الکترونیکی که سال میلادی گذشته دور ریخته شدند، تنها ۱۷.۴ درصد به ارزش ۱۰ میلیارد دلار بازیافت شدند. این به معنای آن است که طلا، نقره، مس، پلاتین و سایر مواد ارزشمند به ارزش ۵۷ میلیارد دلار که بالاتر از تولید ناخالص داخلی کشورهای زیادی است، به جای این که تصفیه و بازیافت شوند، دورریخته شده و سوزانده شدند .با توجه به رسانا بودن بسیار قوی طلا و نقره در خیلی از قطعات کامپیوتری مثل پردازنده ها (cpu) از فلز گرانبهای طلا استفاده می شود که بعد از از رده خارج شدن این قطعات تبدیل به زباله الکترونیکی می شوند.
روند صعودی نرخ طلا همچنان با توجه به شرایط کرونا روند صعودی خود را ادامه می دهد و ارزش این عنصر زرد رنگ روز به روز بیشتر می شود و دور ریز های الکترونیکی با بازیافت، می تواند سرمایه قابل قبولی را برای کشورها مصرف کننده بازگشت دهد.
طبق گزارش سازمان ملل متحد، آسیا سال گذشته بالاترین حجم زباله الکترونیکی را تولید کرد که به حدود ۲۴.۹ میلیون تن بالغ شد و پس از آن آمریکا با ۱۳ میلیون تن و اروپا با ۱۲ میلیون تن قرار گرفت. آفریقا و اقیانوسیه به ترتیب ۲.۹ میلیون تن و ۰.۷ میلیون تن زباله الکترونیکی تولید کردند.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی سازمان ملل متحد پیش بینی می شود که زباله الکترونیکی ممکن است تا سال ۲۰۳۰ به ۷۴ میلیون تن افزایش پیدا کند.
منبع: سایت طلا
لینک خرید آنلاین طلا
پیج اینستاگرام پارسیس
خرید آنلاین طلا ، خرید آنلاین نقره ، نرخ طلا ، شمش طلا ، شمش نقره